Màster universitari en Formació del Professorat de Secundària i Batxillerat, FP i Idiomes

Accés

Quina especialitat puc cursar?

El Departament d'Ensenyament determina la relació entre les especialitats del màster, les especialitats docents i les titulacions que se us exigeixen per poder impartir un ensenyament determinat.
Consulta quina és la teva especialitat. Segueix les instruccions que tens a continuació per poder realitzar la cerca.

Instruccions

1. Introdueix la teva titulació al cercador. Un cop hagis trobat la teva titulació, selecciona-la amb la fletxa per incloure-la a la casella de la dreta.

 2.  Un cop inclosa la teva titulació, has de clic a "consulta" i a la part inferior t'apareixeran les especialitats que pots cursar amb la teva titulació (a l'exemple, Formació i Orientació Laboral entre altres).

3. A més, si feu clic a "Ensenyaments que teniu possibilitat d'impartir amb altres titulacions. Visualitzar combinacions", trobareu més especialitats que podeu cursar complementant el títol amb altres requisits que trobareu fent clic a la lupa de la dreta.

Tens algun dubte? Pots contactar amb el Departament d'Ensenyament al 934996900

On puc cursar la meva especialitat

  • Les especialitats del Màster de Secundària estan distribuïdes entre les diferents universitats catalanes.
  • L'Oficina d'Accés a la Universitat és la responsable del procés de preinscripció al màster de secundària per a totes les universitats catalanes que imparteixen alguna de les especialitats.
  • Un cop finalitzat el procés, l'Oficina envia a les universitats catalanes el llistat d'estudiants admesos a cada especialitat del màster.
  • Pots consultar la universitat que imparteix l'especialitat que has de cursar d'acord amb la teva titulació en aquest enllaç: distribució de les especialitats del màster.

Preinscripció

Sortides professionals

La professió per a la qual es capacita a les persones graduades una vegada que han obtingut el títol és la de Professor/a d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes. (ORDRE ECI/3858/2007 modificada per l’ORDRE EDU/3498/2011).

Aquest màster acredita la formació pedagògica i didàctica que habilita per a l’exercici de la professió docent en centres públics, concertats i privats d’educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes. Pel que fa als centres educatius públics, es pot treballar com a personal docent funcionari (si s’aproven unes oposicions), com a personal interí o bé com a personal substitut.

A l’enllaç es pot consultar la borsa de treball del personal docent interí i substitut del Departament d’Educació.